Begagnade musikprylar

 

 

Här hittar man begagnade musikprylar av lite olika slag. Behöver alltså inte vara pedaler, bara det har att göra med musik i nån form är kvalgränsen.

Just nu håller jag på att rensar och städar mina hyllor och lådor. En del prototyper och andra pedalprojekt väntas dyka upp här på beggat sidan. Håll utkik, jag lägger ut löpande.

(Privat) = Ej moms.

Tremolo #510 B-stock

Sista exet av Tremolo i gul kulör, enstaka liteen lackflaga (se bild). Trimmat och justerat till tusen, låter underbart.

Serienummer #510

Optiskt Analogt Tremolo.

Förstärkarlikt och naturtroget tremolo likt de som fanns inbyggda på klassiska rörförstärkare från 60-talet, låter således väldigt mjukt och varmt. Tack vare optisk designlösning och att varje enskild pedal är finjusterat och intrimmat in i minsta detalj är tremolot helt brusfritt. Enkel hantering med endast två kontroller för hastighet och intensitet. Vid ”Intensity” ratten på fullt är det så djupt att det ger en flämtande effekt. Hastighet visualiseras med en blinkande röd lysdiod som även är på när effekten i sig är avstängd.

Drivs med batteri eller vanlig 9 volts boss-typ adapter.

Pris: SÅLD

Germanium Pig Fuzz #369

Sista exet av den håriga grisfuzzen. Enstaka lackflaga (se bild)

Serienummer #369

"Grisen" är en arg och hårig Fuzz Face "hang around" med utvalda germanium transistorer (hi gain) för agressivare ljud. Lägg därtill en tonkontroll samt att den har negativ jord tack vare inbyggd dc konverterare gör den mer flexibel och anpassningsbar än originalet. Drivs med batteri eller vanlig 9 volts boss-typ adapter.

Pris: SÅLD